top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

Yönetmen Kim Jong Kwan'ın Lee Ji Eun, Walking At Night ve Shades Of The Heart Hakkında Söyledikleri


Lee Ji Eun'ın oyunculuğu bir kere daha hayran bıraktı.

Shades Of The Heart'tan bir kare

Yönetmen Kim Jong Kwan'a "Shades of the Heart, Persona: Walking at Night’tan sonra oyuncu Lee Ji Eun ve Yönetmen Kim Jong Kwan’ın ikinci karşılaşması. Ji Eun ne türden bir oyuncu? Sırasıyla Walking at Night ve Shades of Heart’ta Lee Ji Eun’ın cazibeleri nelerdi?" sorusu sorulunca şöyle cevap verdi:


" Netflix Persona serisindeki Walking at Night benim için çok anlamlı bir görevdi.


Karakteri canlandırmak zor olabilirdi ama oyuncu Lee Ji Eun onu özümseyebildi ve karakterin derinliklerine inebildi, Oyuncu Lee Ji Eun’ın birçok cazibeleri olduğunu hissettim.


Shades of Heart bazı yönlerden Walking at Night’a benzer... İki çalışma da birbirine bağlantılı, ondan dolayı Lee ji Eun’a (Shades of Heart) karakterden bahsetmeye karar verdim ve o da seve seve bu çalışmada yer alacağını söyledi..


Bu ikinci çalışmamız olduğundan birbirimizi iyi biliyorduk. Lee Ji Eun, iyi bir bakış ve seslendirme ile “Mi Young” rolüne harika bir katkı sağlayabildi. "




Yönetmen aynı zamanda başka bir röportajında, Persona serisinin son filmi Walking At Night'tan da bahsetti.


" Walking at Night Persona serisinin son filmi olmuş olsa da, gerçekte dört film arasından senaryosu ilk tamamlanan ve çekimleri ilk biten film Walking at Night’tı. Sevgililer karanlık sokaklarda konuşuyor ve yürüyorlar. Fakat içerik, sıklıkla beklenilen tatlı sözlerden farklı. "

Kim Jong Kwan PD Lee Ji Eun ile ilk tanıştığında ve fikir hemen geldiğinde, Ji Eun’ın sahnenin dışındaki kasvetli ve güçlü ifadesinde; ölüm üzerine düşündüğü şeyler, hatıralar ve çalışmaları üzerinde söylemek isteyeceği tüm kelimeleri hissedebilmiş.


‘Persona’ basın konferansında Lee Jieun

“Kim Jongkwan’ın senaryosu roman gibiydi. Kısa filmde tasvir edilen atmosfer çok belirgin ve resmi kafamda beliriyordu, yönetmenin eşsiz hassaslığıyla o kişi bende gerçekten var olmalı.”

demişti.


Bir diğer röportajında ise Oyuncu Lee Ji Eun iyi bir sohbet arkadaşı. Çok fazla boş yeri olan senaryoyu okuyup anlayan insanlardan biri. (Gülümseme) Oyuncu Lee Ji Eun’ı senaryo okuması sırasında gördüm ve onun bu filmi izleyicilerin anlayabilmesi için kolay bir hale getirebileceğini hissettim. Ben herkesten çok filmin kapsamlı vizyonunu anlayabiliyorum, ve onun oyunculuğunu gördüğümde, karaktere karşı sempati duydum. Bu onun uzun süreli film çıkışı ve bunun için minnettarım. “ diyerek oyunculuğunu övdü.

18 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page