top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

Vogue Magazine: “K-Pop Yıldızı IU, Gucci’nin Ön Sırasında Tüm İlgiyi Üzerine Çekti”



Konu gösteri olunca, Alessandro Michele’i geçebilecek çok az kişi var. Bu sezon, Gucci tasarımcısı sahne arkası manzarasının perdelerini ortadan kaldırarak seyircilere modellerin giyinme alanlarını ve saç-makyaj süreçlerini gösteren bir pencere açtı. Eşi benzeri olmayan şov dünyanın etrafından gelen ünlülerin olduğu, yıldızlarla doldurulmuş bir ön sıra ile daha da iyi hale geldi. Taylandlı oyuncu Davikah Hoorne; Yara Shahidi, ve Dakota Johnson onlardan birkaçıydı. Ve hatta, gün; K-pop yıldızı Lee Ji Eun, daha bilinen adıyla IU’ya aitti. 26 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Gucci merkezine uygun bir gösterişle, markanın bahar koleksiyonundan kıvrımlı pembe elbiseyle giriş yaptı.


Erkek ve kız gruplarıyla ünlü bir endüstride IU, dikkat çekici bir şekilde solo. Meleksi bir sesle—yeteneklerini mükemmel bir şekilde sergileyen hit şarkısı “Through the Night”ı dinleyin— ve kıyılamayacak karizmayla kutsanmış olmasıyla, Güney Kore’nin en popüler ünlülerinden biri oldu. Sahne ışıklarının altında 10 yıldan fazla olmasıyla karakteri; yan kapıdaki pop prensesinden, çok yönlü ve yenilikçi bir sanatçıya gelişti. Bir Netflix serisinde yer alması konusuna gelince (2019’da iddialı derleme, Persona’nın başrolüydü) aynı zamanda şarkı çıkarmasıyla IU, idol olmanın sadece müzikten daha fazlası olduğunu kanıtlıyor.


Doğal olarak, Gucci gibi moda devleri ona bayıldı. Yeni Michele ilham perisi IU, Milano Moda Haftası devamlılarıyla birlikte tam oraya aitmiş gibi durdu. Michele’in stilize edilmiş kreasyonlarını becermek yetenek gerektiriyor, ama o podyum tarzını kendi zevkine dönüştürmedeki hünerini kanıtladı. Bu haftanın başında geniş ekose pelerin ve boğazlı ikilisiyle Seul’ün Incheon Havaalanı’nda görüldüğünde, anormal parçaya bir parça gerçek dünya dokunuşu vermişti. Aynı şekilde, bugünün dünyevi olmayan görünüşü de göz kamaştırıcı kelebek gerdanlık—cazibeli yeni ön sıra yıldızı için sevimki bir aksesuar— eklemesi sayesinde güncelleme aldı.


Çeviri: J’ieunesse

273 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page