top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

[200918] “Sketchbook’ta IU’nun 12. çıkış yıl dönümü özeli - Doğum günü partisi gibi”



Sketchbook’un 18 Eylül “IU, Good Day” adlı bölümü, 100 dakika sürecek. Seyirci olmadan kapalı bir kayıt olsa da, 14 saat sürdü ve yüksek kalitesi ve müzik grubu sesiyle konser gibi bir bölüm olacağı söyleniyor.


Şarkı seçimi, IU’nun mücevher gibi hit şarkıları ve rahatlatma mesajı içeren şarkılar hedeflenerek yapılmış.

12. çıkış yıl dönümüyle denk getirmek için, IU Seul Olimpik Stadyumu’nda (ülkedeki en büyük stadyumlardan biri) konser vermeyi planlıyormuş ama bu senenin yakın zamandaki dünya olaylarından dolayı, bu plan iptal edilmek zorunda kalmış. Konserin yerine anlamlı bir şey düşünürken, Sketchbook’a katılmaya karar vermiş. “IU, Good Day” başlıklı Sketchbook özel bölümü çıkış yıl dönümüyle aynı gün yayınlanılıyor ve IU da “Topluma açık doğum günü kutluyormuşum gibi hissediyorum. Büyük bir hediye alıyormuşum gibi.” demiş.


Sadece prova ve kayıt yapmamış, aynı zamanda özel bir konser imzası olan encore sahnesi de hazırlamış. Yoo Hee Yeol’s Sketchbook’un resmî Instagram hesabı ve çevrimiçi forumlar aracılığıyla alınan 5,000 şarkı isteği arasından “Encore olmadan en-encore” sekmesi için 1 şarkı seçilmiş. “Bunu yapabiliriz! Hwaiting!” diye bağırılırken, IU profesyonelin ruhu ve tutkusuyla her şeyi bitirebilmiş ve sonunda programının ekibinden başparmak yukarı ve alkışlar almış.



Kaynak: https://n.news.naver.com/entertain/article/609/0000328342

109 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page