top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

tvN “Hotel Del Luna”, Lee Ji-Eun'ın İlk Fotoğraflarını Yayınladı ve Muhteşem Dönüşüm Göze Çarpıyor



TVN'in yaklaşmakta olan hafta sonu dizisi "Hotel del Luna", Del Luna'yı, ay gibi ve güzel ama kaçık bir başkanla, sonra Hotel Del Luna’yı devralan seçkin bir otelci hakkında bir romantik fantezi hikayesidir. Lee Ji Eun, dolaşan hayaletleri güzel şeylerle ortaya çıkarabilen “Hotel del Luna”nın başkanı Jang Man Wol olarak mükemmele dönüşümünü tamamladı.


En son yayınlanan fragmanda, Jang Man Wol, oteli iflasa götürecek kadar aç gözlü ve savurgan ve lanetlenen elit otelci Goo Chan Sung ile kavga etmeyi seven kaçık bir karakter. Daha önce hiç görmediğim bir cazibeyi, güzel ve gizemli bir ay gibi asil görünümünün karşısına sıkıştırılmış bir karakterle öngördü. Bu yüzden, bu çarpıcı değişimini dört gözle bekliyordum.


Bunlar arasında, Lee Ji Eun neden bu karakteri oynamasıyla alakalı , sonunda ilk fotoğrafı yayınlandı. Beyaz bir ten ve kırmızı dudaklar, renkli kostümler ve lüks aksesuarlar. Bir fotoğrafla bile, masum güzelliği ortaya çıkıyor. Ancak her güzel görünümden farklı olarak, her ifade sıradan. Renkli stille bile gizlenebilen serin ve yalnız atmosfer, bir hikayenin kendisinden gizlenip gizlenmediğini merak ettiriyor.


Jang Man Wol büyük bir günah işleyen ve bu nedenle uzun zamandır Hotel del Luna’da tutsak kalmış. Deluna'da zaman durmuş gibi “var olan” Jang Man Wol'dan ne tür bir hikaye gizlendi. Yapım ekibi “Lee Ji Eun, Jang Man Wol’u eşsiz bir hassasiyet ve çekicilikle oynuyor. Güzel görünümde ve kaçık kişiliğin gizli sırlarını saklayan Jang Man Wol'un hikayesiyle farklı bir yaşam karakteri yaratacağım. Lütfen dört gözle bekleyin.” dedi.


“Hotel del Luna” hayaletlerin yaşadığı bir otelin hikayesini anlatıyor. 2013’de Senarist Hong tarafından yazılan ‘Sun of the Lord’ un ilk taslağıydı. Bu hikaye 2019’da yayınlanacak. Ve <Doctors> ve <While we were sleeping> yönetmeni Cho Chung Hwan tarafından çekilecek.


cr.fnnews

çeviri: seymae

27 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page