top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

[190512] Studio Dragon Temsilcisi Lee Dong Kyu, Hotel Del Luna ve IU Hakkında Konuştu

Bizleri Hotel Del Luna için daha da heyecanlandıracak şeylerden bahsetti.

55. Baeksang Ödülleri'nden IU ve Yeo Jin Goo

Yeo Jingoo ve IU senaryo okuması için GT:st şirketine gelmişti.

Nefeslerini birbirine uyana kadar evlerine gitmediler. Kimse onlara söylemediği halde “Hadi daha da iyi yapmaya çalışalım.” dediler. Tutkuları çooook güzeldi (gülümseme).

“My Mister” IU’nun oyuncu olarak varlığını kanıtladı, aynı zamanda insanların onun sıradaki çalışması için büyük beklentileri var. Temsilci Lee Dong Kyu “Açıkçası, sadece senaryoya baktığında karakter oyuncunun imajına uymuyor ama çekime baktığında, karakterin kendisi orada (IU’yu değil sadece karakteri görebiliyorsun). Çekim personelleri IU hakkında “Karakteri yaratmakta harika bir iş çıkardı.” dedi. Temsilci Lee Dongkyu “IU Hotel Del Luna’da tamamen yeni bir şey gösterecek.” diyerek beklentileri arttırdı.


IU’dan ‘olgun oyuncu’ havasının yükseldiğini hissettim. Başta My Mister sırasında çok fazla endişe vardı ama o iyi iş çıkardı. Bu çalışmanın bir adım daha ileride olacağını hissediyorum. Beklentilerin ötesinde endişeyi gölgede bırakıp tatmin ediciliği aşıladığından kendimi onun değerine çok bakmaktan alamıyorum.

Hotel Del Luna geçen Nisanda çekimlere başladı ve 13 Temmuz'da yayınlanılacak.


“Hayalet ve insan arasında bir aşk hikayesi ve insan ilişkileri hakkında çeşitli hikayeler söyleyeceğini düşünüyorum. Güçlü eğlence yanları taşıdığı doğru ama içinde insanlık ve insanların değerini de taşıyor.”
47 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page