top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

Seo Yi Sook (Mago Shin): “Lee Ji Eun? Çizim kağıdı gibi çekici... katı (güvenilir,dürüst) biri.”



Seo Yi Sook: “Çekimler biraz aceleye gelsede, atmosfer yine de çok iyiydi. Öncelikle, IU ve Yeo Jin Goo sonuna kadar sorumluluk hissettiler, hisleri baştan sona hep aynı kaldı. Bu yüzden onlar hiç sarsılmadılar. Reytingler iyiydi ayrıca geri dönüşlerde (izleyici yorumları) oldukça iyiydi.


“Jin Goo veya Jieun’ı ne zaman görsem, sanki kendi silahlarını taşıyan aynı yaşlarda iki aktörle tanışmış gibi hissettim. Lee Jieun 30’dan küçüktü ama iç sezileri ve duygularına bakınca, katı bir insan (güvenilir) gibi duruyor. Çizim kağıdı gibi bir cazibeye sahip. Sade yüzü (makyajsız yüzü) aydınlanıldığında, çeşitli surat ifadelerileri vardı. Bence çok okuduğundan dolayı iyi bir şarkı sözü yazarı. Ayrıca konuşma yaparken de çok iyi, onun konuşması çok samimi. Onun hakkında endişelenmiyorum, çünkü o ne yapması gerektiğini bilen biri.


Erkek aktörler çeşitli cazibelere sahip olabilir ama Yeo Jin Goo dürüstlük açısından kazanan oluyor gibi duruyor. Bu onun en güçlü silahı gibi görünüyor. İkisininde samimi bakışları var, düşünceli bir şekilde göz teması yapıyorlar. Onlar sadece kendilerini takan aktörler değiller.“


Çeviri: moonuaena

85 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page