top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

Ryu Jun Yeol, IU, Park Jung Min, Ve Dahasının Webtoon’a Dayalı Dizide Yer Alacağı Onaylanıldı



28 Ocak’ta Naver Webtoon temsilcisinin yaptığı duyuruya göre Ryu Jun Yeol, IU, Park Jung Min, Park Hae Joon ve Bae Sung Woo cesur bir çalışma olan “Money Game” (asıl başlık) adlı dizide beraber yer alacak!


Gelecek dizi “Money Game” webtoon yazarı Bae Jin Soo’nun çalışmaları Money Game ve Pie Game’e dayanan sekiz bölümlük bir dizi olacak. Hikayede, zaman geçtikçe para birikir. Dizi, sekiz katılımcının toplumdan uzaklaştırılıp aşırı durumlara yerleştirilmesiyle gerçekleşen olayları inceleyecek. Hikayede, oyun sadece biri ölürse biteceğinden, katılımcılar devamlı işbirliğine girip birbirlerini ihanete uğratır.


“The Face Reader” ve gelecek film “Emergency Declaration”da çalışan Han Jae Rim, dizinin senarist ve yönetmeni olacak. Dizi, ödül parasını kazanmaya çalışan katılımcıların şiddetli mental savaşlarını ve duygusal karşılaşmalarını ön plana çıkaracak.


Geçen sene, Ryu Jun Yeol “Lost” dizisinde etkileyici bir performans gösterdi. Yönetmen Han Jae Rin ile “The King”den sonra tekrar çalışmış olacak. IU aynı zamanda Song Kang Ho, Kang Dong Won ve Bae Doona ile Koreeda Hirokazu’nun gelecek filmi “Broker” üzerine çalışmakla meşguldü. Park Jung Min yakın zamanda Netflix dizisi “Hellbound”daki rolüyle seyircileri etkiledi, Park Hae Joon ise “The World of the Married”deki rolüyle endüstriyi kendine hayran bıraktı. Bae Sung Woo da “Beasts Clawing at Straws” gibi çalışmalarda sesini duyurmuştu.


Yeni dizinin, yakın zamanda “Sweet Home,” “Our Beloved Summer,” ve “Yumi’s Cells” gibi dizilerin yapımcısı olan; aynı zamanda Naver Webtoon, “The King” ve “Emergency Declaration” filmlerinin yapımcısı Magnum Nine için video hazırlayan Studio N tarafından yapımcılığı üstlenecek. Lotte Cultureworks yatırımlarla ilgilenecek ve yardımcı yapımcı olarak da yer alacak.


“Money Game”in çekimlerinin 2022’nin ilk yarısında başlaması planlanılıyor.


Çeviri: J’ieunesse

Kaynak: Soompi

200 görüntüleme0 yorum

Comentários


bottom of page