top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

IU “Hotel Del Luna”da Oynama Nedeninden ve Karakterin Eşsiz Moda Tarzından Konuşuyor



IU tvN’nin yaklaşan cumartesi-pazar dizisi “Hotel del Luna” da oynamak hakkındaki düşüncelerini paylaştı.


Hotel Del Luna , güzel ama hemen patlayan otel sahibi Jang Mal Wol (IU) ile birlikte kendini otelin sorumlusu bulan elit otelci Goo Chan Sung (Yeo Jin Goo) ile ilgili.


IU, yeni ve parlak bir dizide oynamak isterken “Hotel del Luna” ya rastgelmiş. Şöyle açıklıyor, “Projenin havası çok ilginç çünkü çok canlandırcı ve doğaüstü unsurlar düzgünce yerleştirilmiş.”


Özellikle, IU karakterin eşsiz çekiciliğinden bahsetti. Dedi ki, “Sürekli içeri doğru baskılandığı için hırçın bir karakter. Kinle dolu bu sıkıcı dünyada onun tek ilgisi lüks. Fazla gurur ve güçsüz tarafını gösterme nefreti yüzünden insanlara sert davranıyor.” Ayrıca IU şunları söyleyerek neden Jang Man Wol’ dan hoşlandığını anlattı. “Sert davranışlarına rağmen yumuşak bir kalbi olduğu için karaktere sempati duyuyorum. Eğer yakından bakarsanız insansı yönlerini de görebilirsiniz.”


Dahası, IU karaktere girmeye çalışırken , Hong Sisters şöyle dedi, “Böyle güçlü ve komik bir karakterle tanışmak kolay olmayacak.” Bu ortaya çıkacak eşsiz karakter için daha da fazla beklenti uyandırdı.


IU’nun karakteri çoktan abartılı tarzı ve fragmandaki resim ve videolarıyla çok fazla ilgi uyandırdı.


IU, “İlk buluşmadan beri yönetmen ve senaristler her sahne için bambaşka tarzlar istedi. Stiliste danıştıktan sonra daha önce hiç denemediğim yeni giysiler, aksesuarlar, saçlar ve makyajlar hakkında araştırma yapmam gerekti. Ve ekledi, “Karakteri aklımda üç boyutlu olarak canlandırmak istiyorum.” IU ayrıca dizinin esprili ve dramatik sahneleri için yeni bir oyunculuk tonu üstünde çokça çalıştığını belirtti.


IU açıkladı, “Jang Man Wol başlangıçta birazcık sevimsiz dursa da umuyorum ki herkes onun hikayesine çekilecek. Umarım komedi seven insanlar, korku seven insanlar, romantik seven insanlar, aşırı renkli sahneleri sevenler ve Kim Joon Hyun’u sevenler bu diziyi izleyecek.”


“Hotel del Luna”nın ilk bölümü temmuzun 13’ünde saat 21.00’da sadece KST’de.


çeviri: seymae

kaynak: soompi

255 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page