top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

<HOTEL DEL LUNA>YA HOŞ GELDİNİZ

Hafta sonuna fantezi katacak bir drama var. tvN <Hotel del Luna>nın başrolleri Lee Ji Eun (IU) ve Yeo Jin Goo!! Bu dizi başlığından da anlaşılacağı üzere gizemli bir drama ve Hong Kız Kardeşler, Hong Jung Eun ve Hong Mi Ran'ın eseri. Ünlü kız kardeşler, <Sassy Girl Chung Hyang>, <You’re Beautiful>, <My Girlfriend is a Gumiho> ve <The Greatest Love> gibi çeşitli dramaların yazarları.


Seul şehir merkezinde, eski bir görünüme sahip "Del Luna" adlı bir otel var. Otelin başkanı Jang Man Wol (Lee Ji Eun), zarif ve yüksek ruhlu bir patrondur. Ama eksantrik (garip) bir kişiliği vardır. Seçkin bir otelci olan Goo Chan Sung, birlikte Hotel del Luna'yı yönetiyorlar ve kaçınılmaz bir olaya karışıyorlar.


Son zamanlarda yayınlanan "Hotel Del Luna"nın fragmanında, muhteşem ve güzel bir otele garip ve sinsi bir hava kattığı için merak uyandırıyor. Ve otelci Goo Chan Sung tarafından bir şey söyleniyor: “ Hoş geldiniz, size en iyi hizmetimizi sunacağız”, “Ama sadece hayaletlere”.


Aslında, “Hotel Del Luna” sadece dolaşıp hayaletlere kendini gösterir. Bu gizemli yerde nasıl bir ürpertici romantizm ortaya çıkacak?


"My Mister" adlı önceki filminde karanlık ve kasvetli bir karakter oynayan Lee Ji Eun, bu çalışmada çekici bir kadın figürü sunacak. Erkekçe ve yumuşak bir imaja sahip olan Yeo Jin Goo mükemmeliyetçidir, ancak Lee Ji Eun’a iyi kalpli bir otelci olarak beklenmedik bir kibarlık gösterecektir.


Görsel güzellik ve hikaye dolu <Hotel del Luna> 13 Temmuz'da prömiyer yapacak. Hotel del Luna, “ay ışığının altındaki otel”i ifade eder. Harika bir hafta sonu, neden güzel Hotel del Luna'ya gitmiyorsunuz? Muhtemelen beklenmedik bir "en iyi hizmet" verilecek.


cr. vogue korea

çeviri: seymae

78 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page