top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

“Hotel Del Luna”nın İlk Bölümünü Dört Gözle Beklemek İçin 3 Sebep



tvN’in “Hotel Del Luna”sı 3 nedenden insanların fantastik romatizmde beklentilerini arttırıyor!

“Hotel Del Luna” hayaletler için olan oteli yöneten elit otelci Goo Chan Sung (Yeo Jin Goo) ve güzel, hırçın otel sahibi Jang Man Wol (IU) etrafında dönen eşsiz hikayelerle bir fantastik, korku ve romantizm dizisi.


İşte 3 önemli nokta:


1.Göz alıcı dönüşümler

 

IU ve Yeo Jin Goo, sadece “Hotel del Luna”da karşılaşabileceğiniz özel bir kimyaya sahipler. Çeşitli yapımlarda mükemmel performans gösteren iki oyuncu, ilk buluşmadaki çekimlerde harika takım çalışmaları ile herkesi büyüledi. Kendilerini güzel ama eksantrik otel sahibi Jang Man Wol ve yumuşak yürekli seçkin otelci Goo Chan Sung’a dönüştürdükleri için performansları hakkındaki beklentiler daha da büyüyor.


2.Heyecan verici bir yaz gecesi korku ve romantizmi

 

Gece düştüğünde ve ay doğduğunda, ortada dolaşan hayaletler otelde kalmaya gelir. Zaman durmuş gibi gizemli ve garip yerde hayatta kalan Jang Man Wol ve hayalet misafirleri olan otelin müdürü Goo Chan Sung nasıl bir araya geldi? Bir yaz gecesinde, onların sinerjisi, heyecan verici korku ve kalp çarpıtan zarif kombinasyonu canlandırılacak.


3. Hong Sisters ve Oh Choong Hwan İşbirliği

 

Her prodüksiyon için benzersiz fikirlere dayanan çekici karakterler yaratan Hong Sisters ile renkli ama hassas duygusal açıklamaları olan bir yönetmen Oh Choong Hwan arasındaki buluşma da “Hotel Del Luna”nın ilk yayınını heyecanla bekleme nedenlerinden biri. Her şeyden önce, oyuncular ve aktrisler diziyi çekmenin tadını çıkarıyor, bu da yüksek düzeyde mükemmellik ile büyüleyici bir hikaye için beklentileri artırıyor.


Çeviri: seymae

Kaynak: soompi

83 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page