top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

Hotel Del Luna Dizisi ve Başrolleri Hakkında Bilgilendirme


Jang Man Wol ve Goo Chan Sung rolleri için yayınlanılan karakter afişleri

Yönetmen - Oh Choong Hwan

Senarist - Hong Jung Eun Hong Mi Ran (Hong Kardeşler)


Özet


Hotel De Luna ( Ay Oteli ) etrafta dolaşan ruhlar hakkında romantik fantazi dizisidir. Hotel De Luna’nın cazibesini sadece öbür dünyaya gidemeyen ruhlar tarafından görülebilir. Normal bir insanın gözünde telaşlı şehir Seul’un ortasına dikilmiş kılıksız, 10 katlı bir bina olarak gözükür. Hayaletler parıldayan ayın altında oteli bulup gerçek dünyada yer almayan VIP

servislerini alırlar. Hikaye güzeller güzeli ama kötü huylu olan, ölümü hakkettirecek bir suç işlediğinden dolayı 1000 yıl boyunca orada kalmaya mahkum edilmiş Jang Man Wol ile birlikte Hotel De Luna’nın yöneticisi olarak çalışmaya başlamış elit otelcinin oteli birlikte yönetmeleriyle yaşanan olaylardan bahseder.


KADRO



Jang Man Wol rolünde Lee Ji Eun (IU):


Jang Man Wol, Hotel De Luna’nın geçmişte işlediği bir suç yüzünden lanetlenmiş olan genel müdürüdür. Kendinden daha büyük bir suç işlemiş bir ruh bulamadığından, o otele 1000 yıl boyu hapsedilmiştir. Ay gibi zarif ve güzel olduğu gibi kötü huylu, kaçık, açgözlü, kararsız, güvenilmez, vefasız ve savurgan kişiliğe sahip yaşlı bir ruhtur.







Goo Chan Sung rolünde Yeo Jin Goo:


Elit otelci Yeo Jin Goo, mükemmel olmaya takıntılı bir düzen hastasıdır. Aklı başında, mantıklı ve soğukkanlı olarak gözükür fakat aynı zamanda; içinde iyi kalpli, yönlendirilmesi kolay biridir. Amaçlarını ve niteliklerini yerine getirmek için kendini öz yönetimden geçirmiş ve uluslararası bir zincirdeki en genç müdür yardımcısı olmayı başarmıştır. Fakat kaderin cilvesiyle bir şekilde Hotel De Luna’yı yönetmek durumunda kalır.

91 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page