top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

AKMU’dan Lee Suhyun, IU’nun tavsiyesiyle emeklilikten vazgeçişini anlattı


AKMU’dan Lee Suhyun, “Bir yıl öncesine kadar emekliliğe dair endişelerim ve umutlarım vardı fakat IU’nun tavsiyesiyle üstelerinden geldim,” dedi.

Bir erkek ve bir kız kardeşten oluşan AKMU’nun üyesi Lee Suhyun neden emekli olmayı düşündü?


JTBC’nin 19 Nisan’da yayınlanacak olan eğlence programı “Alone Nice”’ın, geçen hafta uykusuzluğu yenmek adına grup kuran AKMU’dan Suhyun, Song Eun-yi ve Jaejae’nin olduğu bölümleri yayınlanacak. Bilhassa, Suhyun’un hatta emekliliği öngördüğü şaşırtıcı açıklamaları dikkat çekiyor.


Programının psikolojik yükü yüzünden uyuyamayan Suhyun, yorulan kalbini ve iş durgunluğunu şu sözlerle ifade ediyor: “Geçen yıl, yapmak istediğim bir şeyi yaptığımı sanmıyorum.”


IU’yu ve Yoo Hee-yeol’u ziyaret ediş hikayesinden de bahsetti. Suhyun, kendisiyle aynı zamanda ani düşüşten muzdarip olan IU’nun tavsiyeleri sayesinde, ani düşüşünün üstesinden gelme umudunun arttığından bahsetti.


Ayrıyeten Suhyun, “Bir yıl öncesine kadar emekliliğe dair endişelerimi dile getirip duruyordum,” diyerek herkesi şaşırttı. Müziğe olan ilgisini yitirdiği zaman Suhyun’u rahatlatan, Yoo Hee-yeol’un içtenlikle anlattığı hikâyeye dair merakları cezbetti.


Çeviri: Dionysiyos

Kaynak: http://naver.me/FCbzMFHd

95 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page