top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

[221231] IU ve Oyuncu Lee Jong Suk’un bir ilişki içinde olduğu onaylandı!


Lee Jongsuk’un ilişki duyurusu çıkartan ve IU’dan adını söylemeden bahsettiği 2022 MBC Dizi Ödülleri ödül konuşması:


“Askerliği bitirdikten sonra beni zorlayan çok fazla endişem, korkum ve sıkıntılarım vardı. Ama bu zamanlarda insan olarak doğru yolu bulmama ve pozitif şeyler düşünmeme yardımcı olan biri oldu. Bu fırsatı kullanarak o kişiye söylemek istediğim bir şey vardı.  O kişiye hep takdire değer olduğu için teşekkür ettiğimi, uzun zamandır onu çok sevdiğimi, ve ona büyük bir saygı ve hayranlığa sahip olduğumu söylemek istiyorum. O kişiye gördükçe sık sık kendi kendime ‘Daha iyi bir insan olmalıydım.’ diyerek geçmişimi gözden geçiriyorum. Gelecekte daha iyi bir insan olmak için sıkı çalışacağım.”


Bu konuşmadan sonra insanlar Lee Jongsuk’un ya şu anki sevgilisine ya da hoşlandığı birine ithaf ediyor olduğunu düşünmüştü.


Bunun ardından, ilişkileri onaylanmadan önce Lee Jong Suk’un ajansı şöyle açıklamada bulundu:


“Şahsen minnettar olduğu birine hitap ediyordu. O kişiye saygısından adını söyleyemedi.”



31 Aralık’ta Dispatch iki yıldızın yaklaşık dört aydır ilişki içinde olduğunu duyurdu. Dispatch’e göre ikisi “Inkigayo”da 10 sene önce tanıştıklarından beri zaman geçtikçe romantizme dönen bir ilişkiye sahip.

Dispatch’in dediğine göre IU ve Lee Jong Suk noeli beraber Nagoya, Japonya’da lüks bir tatil yerinde sessiz üç günlük bir tatil olarak geçirmiş. Söylenilene göre tatil bizzat Lee Jongsuk tarafından planlanılmış ve Lee Jongsuk IU’nun kardeşi ile IU’yu önden Japonya’ya gönderip onları alması için birini ayarladıktan sonra kendi Japonya’ya uçmuş.

Bilinmeyen bir kaynağa göre aileleri ilişkiden haberdar. IU’nun Lee Jong Suk’un kardeşinin düğününde şarkı söylediği bilinen bir gerçek ve Lee Jong Suk noel tatillerine IU’nun erkek kardeşini de davet etmiş.

Dispatch aynı zamanda Nagoya’ya gidiş ve gelişlerinden IU ile Lee Jongsuk’un fotoğraflarını da paylaştı.


IU’nun ajansı EDAM, “Birbirini uzun zamandır tanıyan iş arkadaşlarından IU ve Lee Jongsuk iyi bir ilişkiye geçti. Fanların sıcak desteklerini bekliyoruz.” diye açıklamada bulundu

Oyuncu Lee Jong Suk’un ajansının açıklaması:

“Lee Jong Suk ve IU yakın zamanda tanıdık olmaktan bir çift olmaya geçtiler, ve ciddi bir ilişki içindeler.

Güzel ilişkilerine devam edebilmeleri için bol bol desteğinizi bekliyoruz.”



Çeviri: J'ieunesse

Kaynak: IUteamstarcandy, soompi







621 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page