top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

[220427] “Broker” filminden fotoğraf geldi ve Hirokazu Koreeda, Lee Ji Eun’ın oyunculuğunu övdü



Şarkıcı ve oyuncu olan Lee Ji-Eun (IU), “Broker” filmi ile oyunculuğuna yeni bir boyut katıyor.

“Broker” filminin prestijli film şirketi ZIP Cinema, 27 Nisan’da filme dair sahneler paylaştı. Filmde, bebeğini bir bebek kutusuna bırakıp ardından da geri dönme nedeni belli olmayan So-Young isimli anneyi canlandırıyor. “Broker”, bebek kutusu nedeniyle hayatları iç içe geçen insanların beklenmedik ve özel yolculuğunu ele alıyor.


Bütün jenerasyonlar tarafından sevilen Güney Koreli ünlü bir şarkıcı olmasının yanında, oyuncu Lee Ji-Eun “My Mister” ve “Hotel Del Luna” gibi dizilerdeki performanslarıyla övgüler almış, eleştirmenler ve seyirciler tarafından mükemmel oyunculuğuyla tanınmıştır. Oyuncu, “Broker” filminde bebeğini bir bebek kutusuna bırakan bir anneyi canlandırarak ilk gişe film çıkışını yapacak.


Yeni doğan bebekleri büyütebilecek kişileri arayan aracı Sang-Hyun (Song Kang Ho) ve Dong-Soo ile yolları beklenmedik bir şekilde kesişen So-young (Lee Ji-Eun), bebeğini bir bebek kutusuna bırakıp sonrasında geri dönmesiyle aklından geçenleri okuması zor bir karakter.


Lee Ji-Eun’ın, sıradışı sakin oyunculuğuyla So-Young karakterinin çok katlı duygularını yüz ifadelerinden, vücut hareketleri ve yürüyüşüne kadar ifade edebilmesi merakı arttırıyor. Yönetmen Hirokazu Koreeda hayranlıkla şunları belirtti: “So-young gerçekten hayata gelmiş gibi hissettim. Hislerini o kadar güçlü bir şekilde ifade etti ki, ağzından çıkan sözleri kendim yazdığıma inanamadım.” Lee Ji-Eun’ın olgun oyunculuğu ve gözleriyle aktardığı hislerle büyük ekranda derin bir etki bırakması bekleniyor.


Söylenilenlere göre yönetmen Hirokuza Koreeda, Lee Ji-Eun’ı “My Mister”daki performansını izledikten sonra filme almaya karar vermiş ve dahası setteki oyunculuğundan etkilenmekten kendini alamamış.


Bu sırada 75. Cannes Film Festivalinde Yarışma Kategorisine davet edilen “Broker” 8 Haziran’da beyaz perdede olacak.


Çeviri: Aichan

67 görüntüleme0 yorum

Комментарии


bottom of page