top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

[220421] IU, Woori Finans Grubu için reklam modeli olarak seçildi


21 Nisan'da tam özelleştirmeyle yeni bir başlangıç yapan Seul merkezli bankacılık ve finans grubu Woori Finans Grubu (WF) marka rekabet gücünü artırmak için yeni reklam modeli olarak gençler ve daha yaşlı gruplardan eski kuşaklara kadar tüm nesiller tarafından sevilen bir imaja sahip olan IU'yu yeni reklam modeli olarak duyurdu.


IU'nun WF’ın yeni modeli olarak seçilmesinin özel bir nedeni var. IU ismi yorumlandığında 'I'(Ben) ve 'YOU' (Siz)— 'Us'(Biz) doğal olarak markanın adı 'Woori' (Biz) oluyor.


Buna ek olarak, IU'nun müzik, drama, film gibi çeşitli alanlardaki sağlam kariyeri ve iyi işlere uzun vadeli katılımı ile kurulan nazik imajı sayesinde biriktirdiği profesyonellik ve güvenilirlik, Woori Finans Grubunun izlediği ESG yönetimi uygulaması için aranan özellik. Özellikle, IU’nun çeşitli nesiller tarafından sevilmesi son derece yüksek düzeyde bir kamu bilinci ve tercih edilirlik elde etmelerine neden olacaktır.


Ayrıca yapılan bir ankette yönetici ve çalışanlardan şirket için bir reklam modeli önermelerinin istendiği, sonuçların IU'nun 20'li yaşlardan 50'li yaşlara kadar tüm nesiller tarafından en çok önerilen model olduğu ortaya çıktı. Ve aynı zamanda IU reklam endüstrisi tarafından da en çok önerilen model oldu.


Geçen yılki 'Woori (Bizim) için Woori (Biz) Değişiyoruz' adlı halkla ilişkiler kampanyasının ardından Woori Finans Grubu, 'Woori' (Biz)'nin değerini bu yıl bu kelime ile özel bir bağlantısı olan IU ile birlikte her yaştan müşteriye daha samimi bir şekilde ulaştırmayı planlıyor.

Çeviri: gizexxi

Kaynak: http://www.intn.co.kr/news/articleView.html?idxno=2022026


30 görüntüleme0 yorum

コメント


bottom of page