top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

[210721] Spor devi New Balance küresel elçisi olarak IU’yu seçti, IU işbirliğine özgüvenini belirtti


Küresel spor şirketlerinin lideri New Balance şarkıcı-söz yazarı, oyuncu, yapımcı olarak çeşitli alanlarda aktif olan IU’yu elçileri olarak seçti.


En son kampanyaları olan “We got now/Elimizde şu an var” ile başlayarak IU’nun gelecekte New Balance ile çeşitli işbirliklerinde bulunması bekleniyor.

IU kendini Kore’deki ve tüm dünyadaki en iyi şarkıcı olarak ispatladı. Şarkı yazmak ve bestelemek gibi sahip olduğu çeşitli yeteneklerden bir şarkıcı olarak yararlanmasının yanında, IU aynı zamanda çeşitli dizi ve filmlerde rol almış başarılı bir oyuncu. Dahası IU geçtiğimiz yıllarda “korkusuzca bağımsız” kampanyasında da New Balance ile çalışıyordu.


New Balance’ın küresel elçisi olarak seçilen IU şöyle dedi; “Her zaman markanın hayranı olmuş biri olarak, benim için New Balance biraz daha özel, çünkü New Balance’ın verdiği mesajlar ya da gösterdiği ilgi hep kendi hikayelerini anlatan kişilere yönelik oluyor. Ayrıca, (geçen sefer) marka modeli olarak seçildiğimde New Balance bir sanatçı olarak benim hikayelerimi dikkatle dinlemişti.”

21 Temmuzda, New Balance “We got now/Elimizde şu an var” kampanyası için, küresel elçi IU’nun (içinde bulunduğu) “Sabırsızlık Bir Erdemdir” mesajını içeren bir video yayınladı. ‘Now/Şimdi’ ifadesi tüm dünyadaki New Balance ekibi ve hayranlarına ‘Hayallerinin ve tutkularının peşinden şimdi koş’ mesajını iletiyor, ve ayrıca videoda IU şarkı söyleyerek, şarkı sözü yazarak ve besteleyerek kendini nasıl geliştirdiğini açıklıyor.


IU şöyle devam ediyor; “Şahsen ben ‘Sabırsızlık Bir Erdemdir’ mesajının kendi hikayem ile oldukça benzer olduğunu düşünüyorum. Son zamanlarda New Balance tarafından iletilen mesaj ve enerjiye bakarsanız, markanın kendi hayallerini fark etmede özgüvenli olan insanlar ile çevresel ve sosyal konulara ilgi gösteren kişilere ilgi gösterdiğini fark edersiniz. Bu mesajı markayla birlikte dünyaya iletebileceğimden emin olduğum için New Balance ile birlik olmaya karar verdim.”


New Balance APAC (Asya Pasifik) pazarlama müdürü Stephen Roach’a göre; “IU, New Balance küresel elçisi olduğu için son derece memnunum. Bence, belirli standartları takip etmeyen ve bunun yerine korkusuzca kendi istediği gibi yapan IU’nun çoklu yetenekli yönü New Balance markasının felsefesini oldukça iyi temsil ediyor. O ayrıca sürekli sıkı çalışan, etrafındakilere göz kulak olan, düşünceli ve anlayışlı biri olarak akranlarına karşı liderliğini gösteriyor.”


New Balance ve IU’nun kampanyası ile markanın mesajı Güney Kore, Çin, Hong Kong, Singapur, Tayland, Filipinler, Vietnam, Tayvan, Malezya ve Endonezya dahil olmak üzere Asya’daki 10 ülkede yerine ulaştırılacak. New Balance’ın halkla ilişkiler etkinliği 230 Asyalı medya satış yerinde yayınlanacak ve IU’nun “Sabırsızlık Bir Erdemdir” hikayesi çeşitli kanallar üzerinde bulunabilecek.


Bu arada, New Balance seçilmiş küresel elçileri IU ile pozitif mesajlarını iletmeyi, ve IU’nun hayat tarzıyla eşleşen uygun performans ürünlerine odaklı çeşitli işbirliklerini piyasaya sürmeyi planlıyor.


Çeviri: iuforia

Kaynak: http://www.sisa-news.com/mobile/article.html?no=165176

73 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page