top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

[210716] IU, Ağustos’ta açılacak olan Kakao Webtoon’un marka yüzü ve ilham perisi olarak seçildi


16 Temmuz’da, Kakao Entertainment (CEO Lee Jinsoo ve Kim Sungsoo) bu Ağustos’ta Kore’de resmi olarak açılacak olan global Kore dijital çizgi roman platformu ‘Kakao Webtoon’un marka yüzü ve ilham perisi olarak IU’nun seçildiğini duyurdu. 27 Temmuz’da yayınlanılacak olan TV, Youtube vb. reklamlardan başlayarak Kakao Entertainment ve IU çeşitli işbirlikleri sergileyecek. Kore webtoon’u için yeni/tazeleyici bir global standart sergileyecek olan Kakao Webtoon ve en iyi şarkıcı, aynı zamanda oyuncu olan IU arasındaki işbirliğinin uçsuz bucaksız bir sinerji ortaya çıkarması bekleniliyor.


Kakao Entertainment, yolundan akıp Kakao Webtoon’a bağlanan ‘Evrim, Meydan Okuma ve Değişim’ anahtar kelimelerine istikrarlı olan IU’yu marka yüzü olarak seçmeye karar verdi. Güney Kore’de kendine eşi benzeri olmayan bir sanatçı olarak yer edinen IU, diziler (My Mister ve Hotel Del Luna) ve filmleri (Dream ve Broker) içeren çeşitli projelerle oyuncu olarak aktif kalırken şarkıcı olarak yerli ve yabancı fanlardan bolca sevgi görüyor.


Kakao Entertainment temsilcisi, açıklamasında “Kakao Webtoon ve IU yabancı meydan okumalara atılmaktan çekinmeyen girişimci ikonlar olarak birbirlerine çok benzer. Kakao Webtoon ve global olarak sevilen IU arasındaki işbirliğinden ortaya çıkacak harika sinerjiyi dört gözle bekliyoruz.” diye konuştu.


Marka reklamı 27 Temmuz’da TV, Youtube ve dahasında yayınlanılacak. Kakao Webtoon‘un fanlara sunmayı planladığı gelişmiş Webtoon evrenini, aynı zamanda her zaman değişimleri dört gözle beklenen sanatçı IU’nun platformla benzerliğini sezgisel olarak iletecek.


IU, açıklamasında “Daha öncesinden farklı bir yanımı gösterebilecek eşsiz bir konseptle mutlu bir şekilde çekimlerimizi tamamladık. Sadece Güney Kore’de değil, dünya genelinde de dört gözle beklenen Kakao Webtoon ile işbirliğimi sabırsızlıkla bekleyin lütfen.” diye konuştu.

Çeviri: J’ieunesse

Kaynak: http://naver.me/GpJAjPGS

119 görüntüleme0 yorum

Commentaires


bottom of page