top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

[200613] Kang Hanna, favori konserinin IU konserleri olduğunu söyledi


(Arka plan: Kang Hanna, Volume Up ailesinden (dinleyicilerden) hangi konserlerin onlar için en iyisi olduğunu seçmelerini istemişti.)

Bir dinleyici, IU'nun geçen kış yapılan Love Poem konserinin en iyisi olduğunu söyledi. IU'nun hayranlarına "Heart’ı söyleyeceğim" yerine "Heart’ı söyleyişinizi dinleyeceğim" demesi ve hayranlarının tüm kalbiyle şarkı söylediğini duymak çok dokunaklıydı, diye ekledi.

Kang Hanna: Birçok insan IU'nun konserinin en iyi konser olduğunu söylemiş. Bana göre de aynı. Hatırladığım kadarıyla, 2016'da onunla Moon Lovers'ı çektiğimden, son yıllara kadar her yıl konserlerine katıldım. Her yıl, konserler çok dokunaklı ve her zaman tüylerim diken diken oluyor, çünkü IU'nun müziği çok iyileştirici. Kalbimize güç veren birçok şarkısı var ama şarkıyı gerçek hayatta duyduğunuzda, vay be, çok fazla güç ile, oradaki her izleyiciye bireysel olarak sunabiliyor gibi görünüyor. Bana göre her yıl çok iyi. Konseptler her zaman farklı, ayrıca onun sıradaki konserini heyecanla bekliyorum!


Kaynak: TW LAPUTA

Çeviri: Jieunny

68 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page