top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

[200325] Gnal-N’in Reklam Planlayıcısı, IU’yu uzun vadeli model seçme nedenlerini açıkladı!


Keimyung Üniversitesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler bölümü uzman profesörü Lee Si Hoon tüketicilere daha bir güven veren IU’yu Gnal-N kampanyasının uzun vadeli modeli olarak seçtikleri için Kyungdong Ecza’yı övüyor.

IU’yu reklam modeli olarak seçmenin arka planı sorulduğunda reklam tasarımcısı şöyle açıklamada bulundu; “Gnal-N serisinin dört yıl boyunca biricik modeli olan IU çeşitli müzikler yaptı ve dizilerde oynadı ki böylelikle cinsiyet ve yaştan bağımsız bir şekilde halkın ilgisini çekebilen arkadaşça bir hava yaymış oldu. Böyle olunca da o, Gnal-N’in amaçladığı samimi imaja tam anlamıyla uyuyor.

Çekimlerin kesintisiz bir şekilde devam etmesine rağmen IU’nun sette hiçbir yorgunluk belirtisi göstermemesi ve çeşit çeşit reklam konseptlerinin mükemmel bir şekilde üstesinden gelmesi çalışanları hayrete düşürdü. Özellikle öğrencilere yönelik reklam projesi Gnal-N Pain X için şarkısı Blueming fanchantindeki gibi “böylece kimse hastalanmıyor“ diye sevimli bir şekilde bağırması hatırlanmaya değerdi.”


Çeviri: iuforia

Kaynak: ‪http://m.dailypharm.com/newsView.html?ID=262975&REFERER=NP#replyList‬

76 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page