top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

[200321] 20 şirketin oy verdiği ’En İyi Soloist’ araştırmasında IU 1. oldu


Adilliği garantilemek için şirketler sadece 1 kişiye oy verdi ve verdikleri sanatçıların kendi şirketlerinden olmadığına emin olundu.

IU, Taeyeon ve Chungha ilk 3 sıralamada yer almalarıyla güçlü kadın örnekler olarak kendilerini saptadı.

IU araştırmada 74 puan alarak kendisini soloist olarak kanıtladı. IU şimdiye kadar müzik endüstrisini ele geçirmesiyle toplum tarafından ‘dijital güç merkezi’ olarak kabul edildi. ‘Good Day’den beri yayınladığı her şey müzik listelerine hükmediyor ve uzun süreli savaşlar veriyor. Bunların üstüne ‘Crash Landing On You’ dizisi için tek OST’iyle tüm müzik listelerini ele geçirdi ve oyunun sonunda kraliçe başlığını göstermiş oldu.

Bir yetkili “IU dünyaya türü fark etmeden zekice müziğini gösteriyor. Sadece kalıcı fandomu ve genel olarak toplumdan eşit bir destek almıyor, ama beste, yazma, ve şarkıcılık yetenekleri aynı zamanda popülerliği onu her yandan en başta tuttu.” diye açıklama yaptı.

Başka bir çalışan “IU ne zaman bir şey yapsa, onu “IU’nun” yapıyor ve sahibi oluyor. Müzik, konser, dizi ve varyete dahil tüm ilgi çeken alanlarda IU’nun ele hakimliği ve etkisine dayanarak, kesinlikle onun en iyi soloist olduğunu söyleyebiliriz.” diye paylaştı.

Çeviri: J’ieunesse

81 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page