top of page

[200106] Bir temsilci, IU ilk filmi 'Dream' için kadın başrol olarak uygun hazırlıklar yapacak dedi



“Oyunculuk becerileri geniş çapta kabul gördü ve tek başına ismi onu daha da güvenilir kılıyor.”


Şarkıcı-oyuncu IU (Lee Jieun) bu yıl, bilinmeyen ekran alanını fethetmeye hazırlanıyor. Kısa süre önce, ‘Dream’ filminde -‘Extreme Job’ filminin yönetmeni Lee Byeong Heon’un gelecek filmi- oynamayı kabul etti. Geçen sene Netflix’teki ‘Persona’ adlı kısa film serisinde oynamasına rağmen, bu onun ticari filme ilk atılışı olacak.



‘Dream’, her yıl düzenlenen ve uluslararası futbol müsabakası olan Homeless World Cup (Evsizler Dünya Kupası) ‘ın/için seçmelere katılan bir grup insanın etrafında dönen bir hikayedir. Takım, beklenmedik bir olaya yakalanmasının ardından şartlı tahliye ile salıverilen, aynı zamanda profesyonel bir futbol oyuncusu olan teknik direktör Yoon Hong Dae (canlandıran: Park Seo Joon) tarafından yönetiliyor. IU, belgesel üreterek başarıya ulaşmanın hayalini kuran bir yayın kuruluşunda Program Yönetmeni olan Lee So Min’in rolünü canlandıracak. Üç boyutlu, samimi ve atılgan -takımın hayali için herkesten daha fazla hayat dolu destek gösteren- karakterini tamamlayacaktır. Lee Byeong Heon’un yönetmenliğini üstlendiği ve çok beklenen film daha önce aktör Park Seo Joon'un oyuncu onayı sonrasında büyük ilgi gördü ve şimdi oyuncu Lee Ji Eun'ın oyuncu kadrosuna eklenmesi ile daha fazla beklenti yarattı.



Bir eğlence temsilcisi bizlerle paylaşıyor, “IU, işine olan coşkusuyla bilinir. Kadın kahraman olarak ilk ticari filmi için uygun hazırlıklar yapacaktır. Oyunculuk becerileri geniş çapta kabul gördü tek başına ismi onu daha da güvenilir kılıyor. Dolayısıyla, bu bizim iple çekeceğimiz bir film. Dahası, harika ‘kimya’(?) sergileyen aktör Park Seo Joon ve senaryo ve yönetme yeteneği pek çoğu tarafından bilinen yönetmen Lee Byeong Heon ile önemli bir sinerji yaratması bekleniyor.”



Kaynak: Soompi, http://naver.me/FOizNlum 

Çeviri: dionysiyos

525 görüntüleme0 yorum

Comentarios


bottom of page