top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

[190809] Gummy Hoobae'si IU'ya Olan Bol Sevgisini İfade Etti



Yorum: Lütfen bize IU hakkında bir şeyler söyle!


Gummy: IU’nun fanları da burada gibi duruyor! Hmmm...... Bizim Bayan IU’muz küçüklüğünden beri hep kibardı. Onu ilk, hala okul üniforması giyerek elemelere gelirken görmüş olsam da, o zamandan beri bile; olgun, kibar ve güzel de şarkı söyleyen bir yetişkin gibi davranıyordu. Ondan dolayı ‘Bu çocuk kesinlikle gelecekte büyük bir başarıya sahip olacak’ diye düşündüm, diğer herkes de öyle düşündü. Ve beklenildiği gibi, o seçkin bir sanatçı oldu.


Aynı zamanda yakın bir zamanda iletişime geçtik. Bizim Bayan IU’muz sette OST’mi dinlediğini ve bunun karakterine kendini verebilmesini ve duyguları kavrayabilmesini sağladığını söyledi. İkimizde bu yeni histen dolayı duygulanmıştık. Sadece inanılmazdı.


Yer aldığım tüm OSTlere kendimi vermiş olsam da, ama sanırım özellikle bu şarkının içindeki duyguları ifade edebilmek için IU’yu düşünerek daha çok emek sarfediyorum. Sanırım IU çok değer verdiğim bir küçük kız kardeşim olduğundan. Dizi hala devam ediyor ondan dolayı bolca sevginizi verin! Söylemeye gerek olmasa da, IU-ssi elbette çokça sevgi görüyor ama yine de, onu bol sevginizin yağmuruna tutmaya devam edin💕


Çeviri: J'ieunesse

25 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page