top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

[190612] IU’nun Fan Kulübü ‘EunKnight’ Hotel Del Luna'nın Setinde IU ile Olan Sevimli Anları Anlattı

Bize kadronun saat 18’de yemek yiyeceği söylenildiğinden, saat 15’te yola çıktık. Sete 16:30 gibi varmamız üzerine, önümüzde duran bir kahve arabası vardı.


EunKnight'ın Hotel Del Luna setine gönderdiği yemek arabası

Başta, başka bir fan sayfası tarafından gönderildiğini düşünmüştük ama logo hiçbir yerde bulunamıyordu. Ondan dolayı kahve arabasının sahibine sorduk ve IU tarafından gönderildiğini öğrendik, ve aynen şöyle olduk:


Aynı zamanda IU’nun birkaç görülmemiş fotoğrafını fark ettik ve çok sayıda fotoğraflarını çektik. Diğer uaenalarla paylaşmak istedik ama personeller spoiler yayılmasını önlemek için sızdırmamamızı söyledi, ondan dolayı sadece böyle durabildik...

Hüsran dolu hissediyoruz...

Sete biraz geç kaldığımızdan, arada IU’nun varıp varmadığını öğrenmek için sete bakarken kadro üyelerine 100 hediye çantası paketlemeye devam ettik.


Saatin 19 olmasını beklerken, kadrodan bir yönetmen hazırladığımız hediyeleri gördü ve bir tanesini denerken şöyle bağırdı: “Daebak (inanılmaz), şapka da var!” Bir düzinesini aldı ve kalan şapkaları diğer personellere ileteceğini söyledi.

Sete biraz geç kaldığımızdan, arada IU’nun varıp varmadığını öğrenmek için sete bakarken kadro üyelerine 100 hediye çantası paketlemeye devam ettik.


Saatin 19 olmasını beklerken, kadrodan bir yönetmen hazırladığımız hediyeleri gördü ve bir tanesini denerken şöyle bağırdı: “Daebak (inanılmaz), şapka da var!” Bir düzinesini aldı ve kalan şapkaları diğer personellere ileteceğini söyledi.


Üyelerimizden biri uzaktan gelen beyaz bir araba gördü ve acaba IU mu diye merak etti. Arabadan Hyeseon ve Hanteo’nun inmesiyle gerçekten o olduğunu fark ettik, ardından spor kıyafetleri ve maskesiyle makyajsız olan IU arabadan indi. (Minnacık gözüküyordu)


Önce bizi selamladı ve makyaj yapıp geleceğini söyledi. Onu beklerken Menajer Hanteo şapkamızı denedi ama bedeni uymadığından başaramadı. O da bizi selamladı ve IU’nun kahvesinden içip içmediğimizi sordu.


Saat 19 gibi, Oyuncu Yeo Jingoo üstünü değiştirdi ve personellerin birçoğuyla birlikte yemek yedi. Bazı personeller bizim Çinli olduğumuzu biliyordu ve bize minnettarlıklarını iletti.

Sonunda IU süslendikten sonra geldi!!! (Biraz transparan) olan elbisesinde ve uzun dalgalı saçında çok zarif görünüyordu. Çalışanları selamladı ve büfe tarafına gitti.


Oturma yerlerin çoğunda personeller olduğundan sessiz bir şekilde IU’ya akşam yemeği için katılmayı bekledik. IU ellerini tutkulu bir şekilde salladı ve bize “hızlıca gelin!” dedi.

(Geliyoruz geliyoruz~)

(İnanılmazsın!)

Daha yemeğimizi yemediğimizi öğrenmesiyle IU, bizi yemek almamız ve o yemek yerken ona katılmamız için zorladı. IU “好吃!” (Çince’de lezzetli) diye bağırınca bayağı afalladık.

Korece bilmeyen iki üyemiz olduğundan IU Çince konuşabilmek için elinden geleni yaptı. Soğuk havada onu çok beklemiş olmamızdan endişelendi ve bize soğuk almamamızı söyledi (çok düşünceli). Ona o kadar yakından bakmamıza rağmen, yüzü bu kadar küçüktü...

Ay şeklinde küpe ve kolye takmış, ve kırmızı tırnak boyası sürmüştü. O kadar küçük ve inceydi ki iskelet olmaktan bile ileri bir dereceydi (^ㅇ^)… Kıyafeti biraz transparandı ve bu bizi biraz utanmış hissettirdi… 

(U..utanmış..)

IU Çinli Uaenaların “Biz IU ile birlikteyiz” yazdığı fotoğrafların birleşiminden oluşmuş posteri görünce duygulandı ve katılan herkese teşekkür ettiğini söylememizi istedi.


IU bağış sertifikamızı okuduktan sonra, 3 yıl boyunca fakirlere yardım etmek için ağaç bağışına olan bağlılığımızdan etkilendiğini ve boş olduğu birgün o yeri ziyaret edeceğini söyledi.



Aynı zamanda ona yakın zamanda topladığımız 10 yıllık program kitabını ve fan yapımı takvimi gösterdik. Her sayfayı düzenli bir şekilde gözden geçirdi ve eskiden ne kadar genç gözüktüğü zerine iç çekti. Aynı zamanda yaratıcılığımız ve düşünceliliğimiz için bize iltifat etti.




IU ona verdiğimiz çay bisküvilerinden etkilenmişti ve ‘çekiçleme’ hareketini yapıp bisküvilerin böyle mi yapıldığını sordu. ( :D )

Üyelerimizden biri personeller için şapka hazırlıyordu ve IU şapkaların sevimli gözüktüğünü ama şu an çekimler için saçı yapıldığından takamayacağını söyledi. Ona sorun olmadığını söyledik. Ama ona şapkanın iki tarafının da kullanılabilir olduğunu söylediğimizde şapkayı hemen takmak üzerine eline aldı ama bizim tarafımızdan durduruldu. Ona bir dahaki sefere takmasını söyledik.


Aynı zamanda üzerinde Hotel Del Luna yazan şişenin güzel olduğunu ve diğer kadro yelerine hava atabilmek için hep yanında dolaştıracağını söyledi (kibirli ama şapşik yüzüyle... böyle:)


Q. Kolunu nasıl incittin?


IU: (kıyafetinin kolunu katlar) o önceden olmuş bir yaralanmanın izi. Yakın zamanda üşüttüğümden dolayı aşı oldum. 不要感冒! (Soğuk kapmayın!)


Q. Bugün de gece boyu çekimin mi var?


IU: Muhtemelen gece geç saate kadar çekim yapacağız, ama sabahlamayız çünkü yarın sabah için zaten bir çekimimiz var.


Q. Genelde Çince’yi nasıl öğreniyorsun?


IU: Temel olarak Çince şarkı dinleyip sözleri Korece’ye çevirerek. Normalde, Çince kelimeleri Korece’ye bağlı olarak telaffuz ederek öğrenmeye çalışıyorum.


Uaena: Kuzey Çin lehçesi becerilerin harika!


IU: Bana Kuzey Çin Lehçem için iltifat mı ediyorsun ???! (ŞOK) 


Q. Bu senenin başında ‘新年快乐’ (mutlu yeni yıl) dedin, nereden öğrendin bunu?


IU: Öncesinde öğrendim ve aklımda tuttum.


Q. Genel olarak Çince şarkılar dinlemekten zevk alıyor musun?


IU: Bu günlerde yeni albümüm üzerinde çalışıyorum ondan dolayı başka şarkıları dinlemem. Ama diğer Çinli Uaenaları toplayıp benden hangi Çince şarkıları söylememi isteyeceğinizi seçebilirsiniz~ 


Q. Bu sene Çin’de konser yapacak mısın?


IU: Pekin ve Shangai’daki organizatörlerle görüşmek için elimizden geleni yapıyoruz, ama görüldüğü kadar kolay değilmiş.


Uaena: Çinli Uaenalar seni uzun zamandır göremedi, ondan dolayı senin Seul, Hong Kong ve Tayvan’daki yerli ve yurt dışı konserlerine katılıyoruz.


IU: Bu sene birçok Çinli Uaenanın Seul konserimi izlemeye geldiğini biliyorum. Muhtemelen Çin’de konser yaparsam duygulanacağım/ağlayacağım çünkü sizi uzun zamandır göremedim.


(Dört gözle bekliyoruz)

Menajer Hanteo IU’ya çekim için hazırlanmasını söylese de, IU bize sabrederek ve zamanını vererek imzalar attı, çince yazı yetenekleri harikaydı (ilkokul 4 sınıfındaki bir öğrenci kadar)

IU TV Yönetmenine ve Hyeseon’a fan destekleriyle fotoğraf çekmesi için izin verdi. Çekime hazırlanmak için gitmeden önce bize kahve içmemizi söyledi.



“Sevgili EunKnight ♥ 

Hao Chi (lezzetli)!! Çok teşekkür ederim…♥

Sizi özlüyorum millet 

Üşütmemek için dikkatli olun! ♥♥

IU/Jieun’dan”


EunKnight’tan bonus: Bazı üyeler Korece anlamadığından, IU diğer üyelere onlar için çeviri yapmalarını söyledi çünkü ne konuşulduğunu çok merak ediyorlardı.


Kaynak: IU-EunKnight @ Weibo

130 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page