top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

[190605] IU DC Gallery; Hotel Del Luna Set Ortamında Yaşanan Eğlenceli Olayları Anlattı

IU DC Gallery; IU ve Oyuncu Yeo Jingoo ile olan eğlenceli anları, Hotel Del Luna hakkında birkaç spoiler, IU’nun doğum günü hediyesi, albümü, soru-cevap etkinliği, yıl dönümü fan buluşması, konser turu ve yeni görevlendirilmiş erkek menajer hakkında birkaç bilgi paylaştı!


1. IU ile sohbet ederlerken, oyuncu Yeo Jingoo yan masada menajeri ve IU team ile (Hanteo, Sincap, yeni menajer & Hyeseon vb) güzelce geçinirken görülmüş.


2. Jin Goo yemeğini bitirmek üzereyken, IU Uaenaları Jin Goo’ya tanıtmak istemiş, fanların çok tepki vermediğini görünce ise “Eyy~ muhtemelen hepiniz erkek olduğundan böyle, eğer bugün Jieuninus gelmiş olsaydı çok büyük tepkiler verirlerdi, keke” demiş.


3. IU Jin Goo’nun normalde akşam yemeği yemediğini, ama bu sefer yediğini çünkü IU’nun ona baştan fanlarının geleceğini haber verdiğini söylemiş. IU’nun bu yemeklerin Uaenalar tarafından hazırlanıldığını söylemesi üzerine, Jin Goo şaşırmış ve Ueanaların yemekleri pişiren kişiler olduğunu sanmış. “Gerçekten mi??” diye tepki vermiş ve yanlış anlaşılmayı IU’da devam ettirmeye karar verip “Evet, her şeyi onlar pişirdi” demiş. IU Jin Goo ile resmi olmayan bir dille konuştuğundan, onunla çok yakın duruyormuş.


4. IU’ya kendinden küçük biriyle ilk defa oyunculuk yapmanın nasıl olduğu sorulunca, onunla konuşurken daha rahat hissettiğini söylemiş.


5. IU Amerika’dan aldığı hediyelik eşyalarla gelen bu tatlı penguen fotoğrafını tesadüfen gördüğünü ve Hyeseon-i’ye fazlasıyla benzettiğinden IU team’in mesaj grubunda paylaştığını söylemiş. Sonra penguen fotoğrafını bayağı tatlı bulduğundan profil fotoğrafı yapmış.


6. Uaenalar IU’ya onun için ‘Jieun Kitabı’ yapmak istediklerini söyleyince: “Ama 200’den sorusu var? Muhtemelen hepsini cevaplamam sonsuza kadar sürecektir ve anca 13. yıl dönümümde paylaşabilirim. Ebeveynlerime “Anne Kitabı” ve “Baba Kitabı”nı ebeveynler gününde verdim ama bana her şeyi cevaplayıp 16 Mayıs’ta doğum günümde hediye olarak verdiler keke” demiş.


7. IU Hotel Del Luna’nın ‘korkutucu derecede’ iyi yapıldığını söylemiş. Makyaj, senaryo ve karakterlerin hepsi korkutucuymuş. Korkutucu sahneleri çekerken, çok korkutucu olduklarından bazı insanların dayanamayacağını düşündüğünü söylemiş. Hanteo menajer Uaenalara, sonraki gün öğlen yayınlanacak olan tekrarı izlemelerini söylemiş (gece izlemek korkutucu olacağından) IU’da “Ne diyorsun!?” diye kızmış.


8. IU takvimde yazılı olsa da 31 Ağustos’un 4000.günü olduğu hakkında hiçbir fikri olmadığını söylemiş. İnsanların meraklanmamasını çünkü o gün için özel hiçbir şey olmayacağını söylemiş.ㅠㅠ


9. IU TV Yönetmeninin gizlice onların fotoğrafını çekmeye çalıştığını fark edince, Uaenalarla doğal davranmaya çalışmış ve onu görmemiş gibi yapmış.


10. IU başta ona özel yapılmış naneli çikolatalı dondurmasını bitirmek istememiş çünkü dondurmasıyla selca çekecekmiş.


11. IU daha onaylanılmadığından tam olarak dizinin yayın tarihinin ne zaman olduğunu bilmediğini söylemiş. Dizinin yarısı şimdiden çekilmiş olduğu halde muhtemelen her şeyi çekmeyi anca ekime kadar bitirebileceklerini söylemiş.


12. IU dizi personellerinin çoğunun Uaena olmasıyla övünmüş.


13. Tırnak rengi sorulunca, her zaman farklı olduğunu çünkü çıkartma olduklarını (temizlenilmesi kolay) söylemiş.


14. IU yeni personelleri (erkek menajer ve 2 KakaoM personeli) tanıtmış. Hanteo menajerin terfi alıp almadığı sorulunca IU espri yaparak “Hayır, Daejeon’a (memleketine) geri döndü.” demiş.


15. IU geri dönüşü ve albümünün hala sır olduğunu söylemiş. Sincap Menajer IU albümü hakkında ipucu verir diye korkmuş ve ona oradan ayrılmasını söylemiş.


16. IU uzun zaman önceden beri konser turunu (yerli ve yurtdışındaki yerler dahil) planlamayı bitirdiğini söylemiş.


17. IU yıl dönümü fan buluşması için salonun bu sene daha büyük olacağını söylemiş.


18. Çok fazla soru olduğundan henüz ‘soru-cevap etkinliği’ için çekim yapamadığını söylemiş.


Kaynak: IU DC Gallery

47 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Yorumlar


bottom of page