top of page
  • Yazarın fotoğrafıIU TEAM TURKEY

[190711] OnlyU-IU, IU ve Ekibi ile Hotel Del Luna Setinde Geçirdiği Eğlenceli Anlardan Bahsetti


Görevli üyelerimiz kalkış olmadan önce gergin kalpleriyle eşyaları iki kez kontrol etti. Ağır trafiğe rağmen şükürler olsun ki sete zamanında varabildik. Yiyecek kamyonu, çadır, masalar ve pankartlar biz sete vardığımızda hazırdı. Sonrasında, her birini düzenli olarak birer çantaya koyarak hediyeleri hazırlamamız ve büfe çadırının yanındaki masaya koymak 40 dakikamızı aldı.



Hediye hazırlıklarıyla işimizin bitmesinden az sonra, Hanteo menajer bize yaklaştı ve büfe çadırını kontrol etmeden önce samimi bir selamlama verdi. Hava çok sıcak olduğu için, Hanteo şakacı olarak çantalardaki (Ghana) çikolataları 'içeceğini' söyledi. Diğer hediyelere bakarken, Voluspa aromaterapi mumlarının IU Takımı için olduğuna dikkat çektik, Hanteo da bize “Xie xie!” diyerek Mandarin dilinde teşekkür etti.



Biraz daha beklememiz gerekebileceği için gölgede güneşten uzakta durmamızı hatırlattı. Aynı zamanda hediyeleri yönetmen Oh, aktör Yeo Jin Goo ve IU Takımı'na uzattı. Sonra, yönetmen bize bir süre içinde hediyeyi IU'ya direkt olarak verebileceğimizi söyledi.


Hotel Del Luna görevlilerine gelip geçerken hazırladığımız hediyeleri verdik. Akşam yemeği sırasında bazı görevliler hediyelerini toplamaya geldi ve HDL takımı yönetmeninin kalan hediyeleri diğer yoğun görevlilere vermesini sağladık.



20.00 civarında, IU sonunda at kuyruğu, bol tişörtü ve pantolonlarıyla ortaya çıktı. Kahve kamyonu girişin hemen yanında olduğu için, Hyesun ve yeni menajerin (Moon Ji Hwan) sayesinde birçok kanıt fotoğrafı çekti. Bizi selamladıktan sonra, yemeği afiyetle yiyeceğini söyleyip bizim aç olup olmadığımızı sorarak hazırladığımız hediyeler ve yemekler için minnettarlığını ifade etti. Onun sevimli hassas gözleri yüzünden yumuş yumuş olduğumuzdan o anda bilincimiz tamamen kapansa da 'Acıktık' demeyi başarabildik. IU sonrasında bizi akşam yemeğine davet etti.



HDL takım yönetmeni aynı zamanda akşam yemeğinde IU'nun yanına oturmamızı söyledi. Bir masada Hanteo, Hyeseon ve yeni menajer (Ji Hwan) beraberdik, ve sağ olsunlar afiyetle yediler. IU ne kadar gergin olduğumuzu fark etmiş olmalı ki, bizimle konuşma başlatmaya devam etti. "Biz (IU Takımı) genelde yemek yerken sessiz oluruz sıcak hava ve çekim programları yüzünden bu yüzden herkes şaşkın. Çin'den buraya kadar geldiniz mi hepiniz? Bu yakan hava yüzünden burada olmak sizin için zor olmuş olmalı." dedi. Bazılarımızın sabah erkenden uçağa binmesi gerektiği söylendiğinde, acı ve üzgünlük ifadeleriyle kaşlarını çattı.



Yemek yerken, yönetmen Oh çıkageldi ve IU bize onu tanıttı, biz de hemen selamladık. Yönetmen Oh çok sevimliydi ve hiç de ciddi, heybetli değildi bizi isteyerek selamlayıp desteğimiz için minnettarlığını belirtirken. Hotel Del Luna havlusunu bütün zaman boyunca boynunda tuttu, yemeğini yerken bile.



Çoğunun yemeğini yediğini gördüğümüzde, hediyeleri çıkardık ve ilk olarak Diptyque sınırlı versiyonu The Legend of the North serisinin mumlarını açıkladık. Man Wol’un gizemli haline yakıştığı için mumları seçtiğimizi öğrendiğinde IU duygulandı ve “Ah~ Demek Man Wol'a uyduğu için!” dedi. Aynı zamanda onun için menekşe kokulu olduğundan (en sevdiği) GUCCI'den A Kiss satın aldığımızı söylediğimizde küçük bir ‘Vay’ da dedi. Aynı zamanda ona yüzlerce Uaena'nın yer aldığını ve bazımızın enstitüyü ziyaret edip çocuklarla oynadığını söyleyerek, ki buna IU gururlu şekilde "Aigoo!" diyerek tepki gösterdi, bağış sertifikamızı gösterdik. Detayları sordu ve bize aramızdan biri direkt olarak enstitüye gittiği için ‘Hen BBang!’ (harika) diyerek iltifat etti. IU bağışladığımız gereksinimleri duyunca bizi onayladı, ‘Zzen Bbang! Xie xie!’ (Gerçekten harika! Teşekkürler!) diyerek. Aramızdan biri atmosferdeki anı yakaladı ve alkışlamaya başladı, IU da hemen ona katıldı, sonra Hyeseon, Hanteo ve ne olduğu hakkında hiçbir fikri olmayan bütün HDL görevlileri. Bir anda uyum okyanusuna dönüştü ortam😂.


IU'ya süper gündemi ‘#IU’nun Weibo'da 10 milyardan fazla okunduğunu söyledik ve tam anlamıyla şok oldu. Weibo nasıl işliyor bilmediği için, hashtagin onu desteklemek için insanların paylaşımlarını, yorumlarını bırakabildiği oy verip ekran görüntüsü alabildiği bir yer olduğunu söyledik. Hashtag bölümündeki bazı paylaşımlarımıza baktıktan sonra süper gündem konseptini anlamış gibi göründü ve etrafındakilere bu önemli başarıyla hava attı.

IU: Hey, 10 milyon okuma başarmışım!
Hanteo ve Hyeseon: Ana kara Çin'in ölçeğinden beklenildiği gibi, 10 bin gibi küçük rakamlarla ilerlemiyorlar.


IU'ya <10 Years of Flower Road> kitabını verdik, C-Uaena tarafından 10. yılının kutlaması için kitabın içindeki onun hakkındaki her şeyin hazırlanmış ve derlenmiş olduğunu paylaşarak.  Aynı zamanda en iyi basım üreticisini bulmaya çalıştık ki en iyi kaliteyi elde edebilelim. Kitabı eline aldığı anda, hayranlıkla nefes almaya devam etti, yavaş yavaş sayfaları çevirirken “Vay canına, bu gerçekten harika. Etkileyici. OnlyIU’nun şakası yok” dedi. IU Takımı'nın olduğu sayfada özellikle durdu, bütün kitabın Çince yazılmış olması kötüydü bu yüzden görevliler mobil uygulamaları kullanarak çevirebileceklerini söyleyip onu neşelendirmeye çalıştı. Hepsi Mandarin bilen birini aramak hakkında şakalar yaptı ve herkesten acele edip dili öğrenmelerini de istedi.


IU ona verdiğimiz güzel yazıyı beğendi ve onunla özel kanıt fotoğrafı çekti. Çince olduğu için şiirin anlamını sordu. O ara hala şaşkındık bu yüzden kısaca ay hakkında bir şiir olduğunu açıkladık. IU tercümesi için bir profesyonel arayacağını söyledi.



IU hayran desteğinin kabulü olarak bize imzasını verirken, IU'nun Mandarin pinyin yeteneklerinin fazlasıyla etkileyici olduğunu fark ettik, birçok pinyin kullanımına sahipti ve olur da yanlış yapar diye bizden bilgi almaya devam etti. Çok fazla 시원한 여름 (Havalı ve yenileyici bir yaz) yazmak istedi çünkü Korece'de de “Korku filmleri izlemek” anlamına geliyordu (납량). “Birbirimizi çok yakında göreceğiz” yazmak istedi bu yüzden İngilizce olarak "Yakında görüşürüz" diye ekledi. IU'nun çokça pinyin kullanarak yazmak istediği belliydi fakat drama ekibi başka bir çekim yerine gideceği için fazla zamanı yoktu. Fakat, beğeni işareti ve lezzettli pirinç kaseleri çizdi bizim için ve sonunda da IU Takımı tarafından dalga geçildi. IU'nun onlara ters ters bakmasını sağlayarak şakasına “Bunlar da ne?” diye sordular.


“Sevgili OnlyU-IU China ♥   Hepinize teşekkür ederim!!

İyi iş!! 👍 Lezzetli 🍚💕 Sizleri özledim millet…♥ Sizi seviyorum! Sağlıklı kalın! - IU'dan” 


“Sevgili C-Uaenalar♥ Hepinizi çok özlüyorum Yakında görüşürüz! Hastalanmayın…☆ Teşekkür ederim! 😊 - from IU”


Son olarak, IU'ya dramayı güzelce izleyeceğimizi söyledik o da "Lütfen keyfini çıkarın ve dikkatle izleyin, çok ilgi çekici." diye cevap verdi. Bize elveda dedikten sonra da bize Mandarin dilinde teşekkür etmeye devam etti.


Sonra yönetmen çıkageldi ve bekleme odasına asacağını söyleyerek büyük IU'yu (yüzü yere dönük şekilde) alıp götürdü. Artık soru sormaktan çekindiğimiz için kimin odasından bahsettiğinden emin değildik, bu yüzden ciddiyetle IU'nun odasına götürmesini dua edip umduk TT.


Sonra kahve kamyonu ve büfe çadırını sahiplerine gönderip ayrılmadan önce setteki bütün ekibe veda ettik. Hiçbirini kaçırmamak için setin etrafında ne kadar eğilip durduğumuzu (selamlaşmak için) hatırlamıyoruz.


Üyelerimizden bazıları son ana yetişemediği için eksiklere rağmen hayran desteğini bitirmiş olmamıza mutluyuz, hediyesini IU'ya bizzat verdik ve selamını, teşekkürlerini aldık. Sete hayran desteğini getirmek için sıkı çalışan Uaenalara karşı minnettarlığını göstermek için bütün zaman boyunca IU'nun harika yüz ifadeleri yaptığının ve yüzünde gülümsemeyi bozmadığının oldukça farkındayız. Yeniden, bu desteğe katkı sağlayan Uaenalara teşekkürler. IU'ya en iyi hayran desteğini vermeye devam edeceğiz!


Kaynak: OnlyU-IU 中国首站 @ Weibo

Çeviri: kyubanglo

48 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page